چگونه از شر خارش و التهاب در فصل بهار رها شویم؟
به گزارش خود درمانی، متخصص پوست و مو اظهار داشت: در بهار، افزایش گرده ها و تماس با گیاهان می تواند حساسیت های پوستی را تشدید کند. برای پیشگیری، مراقبت های پوستی و اجتناب از تماس با گیاهان حساس ضروری می باشد.
خلیل صداقت پیشه متخصص پوست و مو در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر اظهار داشت: با فرارسیدن فصل بهار و افزایش گرده های گل ها و گیاهان در هوا، خیلی از افراد گرفتار حساسیت های پوستی می شوند. این حساسیت ها که می توانند بشکل خارش، قرمزی، کهیر و حتی تیرگی پوست ظاهر شوند، در بعضی افراد با تماس مستقیم با برخی گیاهان و قرار گرفتن در معرض آفتاب تشدید می شوند. وی ادامه داد: برای کاهش این حساسیت ها از تماس مستقیم با چمن و برگ برخی گیاهان خودداری شود، چونکه بعضی از آنها دارای ترکیباتی هستند که در اثر تماس با پوست و نور خورشید می توانند باعث التهاب و تغییر رنگ پوست شوند. همچنین، گرده های موجود در هوا امکان دارد در بعضی افراد باعث واکنش های آلرژیک شوند که علاوه بر مشکلات تنفسی، سبب حساسیت های پوستی هم می شوند. چه خوراکی هایی سبب تشدید حساسیت می شوند؟ صداقت پیشه تصریح کرد: افراد حساس از مصرف غذاهای پرادویه، فست فودها و برخی میوه های حساسیت زا مانند توت فرنگی و کیوی اجتناب کنند، چونکه این مواد می توانند سیستم ایمنی بدن را تحریک کرده و علایم حساسیت را تشدید کنند و در مقابل، مصرف مواد غذایی غنی از آنتی اکسیدان مانند میوه ها و سبزیجات تازه می تواند به کاهش التهاب و تقویت سیستم ایمنی کمک نماید. وی ادامه داد: برای جلوگیری از بروز حساسیت های پوستی، استفاده از کرم های مرطوب کننده جهت پیشگیری از خشکی پوست، کرم های ضدآفتاب برای حفاظت از اشعه های مضر خورشید و پوشیدن لباس های نخی و سبک سفارش می شود. همچنین، در صورت بروز خارش و التهاب، استفاده از محلول کالامین می تواند به کاهش علایم کمک نماید. در موارد شدیدتر، رفتن به پزشک و استفاده از داروهای ضد حساسیت خوراکی ضروری می باشد.
منبع: خود درمانی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب