گزارش ایسنا از محدودیت های كرونایی در تهران و سایر شهرهای كشور

گزارش ایسنا از محدودیت های كرونایی در تهران و سایر شهرهای كشور

به گزارش خود درمانی از روز شنبه بنا به قول مسؤلان تمهیدات برای شهر تهران از وضعیت قرمز کرونایی خارج و وارد مرحله نارنجی می شود، تغییر وضعیتی که در کارکرد صنوف، ادارات و... تغییراتی بوجود می آورد و در این گزارش تمامی تمهیدات در نظر گرفته شده از محدودیت های تردد تا نحوه فعالیت مشاغل وصنوف در تهران و سایر شهرهای استانهای کشور بیان شده است.


به گزارش خود درمانی به نقل از ایسنا، با بیان نارنجی شدن وضعیت کرونایی تهران و برخی دیگر از شهرهای کشور تمامی مسؤلان و سازمانهای ذیربط به بیان اقدامات و باید و نبایدهای این شرایط پرداختند، بگونه ای که قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا در اطلاعیه خود، کلیات روند اعمال محدودیت های مبارزه با کرونا از شنبه هفته آینده را اعلام و تاکید کرده است: شرایط برخی از شهرها از وضعیت قرمز به نارنجی و برخی دیگر از وضعیت نارنجی به زرد تغییرکرده است؛ اما برآوردهای علمی وتخصصی، براین حقیقت تاکید دارد که شرایط کنونی، کاملاً شکننده بوده و با کمترین سستی و سهل انگاری در اجرای دستورالعمل ها، مجدداً به حالت نامطلوب قبلی بازخواهد گشت و درآن صورت، اعلام مجدد وضعیت قرمز در این شهرها و اجرای کامل محدودیت ها و تحمل دشواری های ناشی ازآن برای عموم مردم اجتناب ناپذیر خواهد بود.

ورود و خروج ممنوع!
بر همین مبنا از آغاز هفته آینده، کماکان ورود خودرو های شخصی با پلاک غیربومی، به شهرهای قرمز و نارنجی و همینطور ورود خودرو های شخصیِ پلاک بومیِ شهرهای قرمز و نارنجی به سایرشهرها ممنوع می باشد و سایرمحدودیت های پیشبینی شده درخصوصِ ترددها، منطبق برطرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت ها اعمال خواهد شد.
ضمناً همچون دوهفته قبل، تردد شبانه خودرو های مشمول، ازساعت ۲۱ الی ۴ بامداد، درهمه شهرهای قرمز و نارنجی با جمعیت بالای ۲۰۰ هزار نفر، ممنوع می باشد و در مورد متخلفین برپایه تشخیص دوربین های پلیس، جریمه صادر و اعمال قانون می شود.
همینطور در اطلاعیه ای که از جانب کمیته اجتماعی انتظامی ستاد مقابله با کرونا اعلام شده، آمده است که ممنوعیت ورود خودرو های شخصی باپلاک غیر بومی به شهرهای نارنجی و قرمز، ممنوعیت ورود خودرو های شخصی پلاک بومی شهرهای نارنجی و قرمز به سایر شهرها، تداوم منع تردد شبانه از ساعت ۲۱ لغایت ۴ بامداد در شهرهای نارنجی و قرمز با جمعیت بالای ۲۰۰ هزار نفر و فعالیت ادارات و دستگاههای دولتی ضروری در شهرهای نارنجی، با تشخیص بالاترین مقام مسئول(در سطح ملی یا استان)نسبت به کاهش حضور تا یک سوم کارکنان و دستگاههای غیرضرور تا یک دوم(۵۰ درصد) کارکنان، برگزاری جلسات اداری در فضای سربسته شهرهای زرد حداکثر تا سقف ۳۰ نفر، در شهرهای نارنجی ۲۰ نفر و قرمز ۱۵ نفر، با رعایت دستورالعمل های ابلاغی، اعمال می شود.

تدوام ممنوعیت فعالیت مراکز آموزشی و برگزاری نمازهای جمعه و مراسم آئینی

شرایط تهران هنوز شکننده و ناپایدار است
همینطور کلیه مراکز آموزشی شامل مدارس، دانشگاهها، موسسات آموزش عالی، آموزشگاههای خصوصی، حوزه های علمیه در شهرهای زرد، نارنجی و قرمز تعطیل بوده و خدمات را به صورت غیر حضوری عرضه می کنند و برگزاری نمازهای جمعه، مراسم های مذهبی و آئینی در شهرهای زرد، نارنجی و قرمز کماکان امکانپذیر نمی باشد.
دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در پایتخت ضمن اشاره به تغییر وضعیت تهران در ایام کرونا با تکیه بر اینکه خوشبختانه آمار حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد نسبت به هفته گذشته کاهش داشته است، می افزاید: شرایط تهران هنوز شکننده و ناپایدار است وبازگشایی های شتابزده می تواند سبب افزایش شیوع بیماری و تکرار تجربه تلخ اردیبهشت ماه شود و از شنبه شرایط تهران بعنوان شهر نارنجی تلقی می شود، اما باید توجه داشت که بعضی از محدودیت ها مثل حضور حداکثر ۵۰ درصد کارکنان، تعطیلی برخی مشاغل گروه سه و چهار، عدم اجرای مراسم و برنامه های تجمعی آیینی کماکان پابرجا می باشد.

فعالیت 50 درصدی ادارات و پاساژها
پس از صدو اطلاعیه رسمی از جانب کمیته اجتماعی انتظامی ستاد مبارزه با کرونا، بندپی استاندار تهران هم ضمن اشاره به وضعیت نارنجی تهران اعلام می کند: بر مبنای مصوبه ستاد ملی کرونا فعالیت پاساژها و مجتمع ها با عنایت به این که در گروه مشاغل ۲ هستند برای هفته آتی امکان پذیر است، اما همانطور که در این دو هفته همکاری کرده اند باید از این پس هم با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی بگونه ای فعالیت کنند که باردیگر به وضعیت قرمز بازنگردیم و شاهد توقف فعالیت آنها نباشیم.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با تکیه بر اینکه شاخص ستادملی مدیریت کرونا در هر ۱۰۰ هزار نفر تعداد بستری ۴ نفر برای شهر زرد، ۶ نفر برای شهر نارنجی و ۱۰ نفر برای شهر قرمز است، ادامه می دهد: به حمدالله با همکاری و مشارکت مردم، کلانشهر تهران و استان تهران به جز پیشوا از وضعیت قرمز خارج شده است بنابراین فعالیت گروه های ۳ و۴ در این وضعیت ممنوع و گروه ۱ و ۲ امکان پذیر است و فعالیت ادارات هم به صورت ۵۰ درصد خواهد بود.

وضعیت مدارس در شهرهای نارنجی
همینطور وضعیت مدارس در شهرهای نارنجی هم تشریح شد، بگونه ای که محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش اعلام می کند: ستاد ملی مبارزه با کرونا در این حوزه تعیین تکلیف کرده است، ازاین رو در مناطق نارنجی فعالیت آموزشی به صورت «غیرحضوری» خواهد بود و مدارس با حضور مدیر و حداقل کادر اجرایی فعال و بر فرایند آموزش های غیرحضوری نظارت خواهند کرد.

فعالیت مجاز گروه های شغلی 1و 2
مرکز اطلاع رسانی پلیس پایتخت هم در اطلاعیه ای اعلام نمود: باوجود آخر محدودیت های کرونایی و تعطیلی دوهفته ای صنوف، تا کنترل بهتر وضعیت بیماری، همچنان فقط صنوف گروه های شغلی ۱ و۲ مجوز فعالیت داشته باشند.
بر طبق این مصوبه مقرر شد تا به مدت یک هفته دیگر کلیه صنوف گروه های ۳ و ۴ که شامل آرایشگاه های زنانه، سالن های زیبایی، تالارهای پذیرایی و چایخانه ها، سینماها، مراکز فرهنگی و هنری شامل کتابخانه ها، مراکز تفریحی آبی، استخرهای سرپوشیده و باشگاه های بدنسازی و.... است، همچنان تعطیل شوند. همینطور برگزاری تمامی مراسم عروسی، ترحیم و همایش ها که سبب شیوع کرونا می شوند هم تا بهبود وضعیت کرونایی در شهر تهران تعطیل می باشد.

بازگشایی مراکز شماره گذاری تهران و شهرهای زرد و نارنجی از شنبه
سرهنگ علی محمدی رئیس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا هم توضیحاتی را در مورد نحوه فعالیت این مراکز درشهرهای دارای وضعیت نارنجی و زرد عرضه کرده و ادامه می دهد: از دو هفته پیش و برابر مصوبه ابلاغی از جانب ستادملی مقابله با کرونا، مراکز شماره گذاری در شهرهای دارای وضعیت قرمز تعطیل شد، اما از فردا شنبه ۱۵ آذر ماه در شهرهای نارنجی و زرد تمامی مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک از ساعت 7 تا 15 باز هستند و شهروندان می توانند از راه دریافت نوبت اینترنتی خدمات مربوطه را دریافت نمایند.

تعطیلی فعالیت آموزشگاه های رانندگی از شنبه
سرهنگ احمد کرمی اسد رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا هم به تشریح شرایط و نحوه فعالیت آموزشگاه های رانندگی در شنبه هفته آینده پرداخته و می گوید: بر مبنای مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، آموزشگاه های تعلیم رانندگی در گروه ۳ مشاغل قرار دارد و تمامی محدودیت هایی که مشمول گروه ۳ مشاغل باشد، در حوزه آموزشگاه های رانندگی هم اعمال خواهد شد و بر همین مبنا در شهرها و استانهایی که در وضعیت قرمز و نارنجی قرار دارند، فعالیتهای آموزشگاه های رانندگی شامل برگزاری کلاس های آموزشی و آزمون نظری که مستلزم تجمع افراداست، ممنوع بوده و این مورد از راه پلیس راهور استان های سراسر کشور و اداره آموزشگاه های مرکز صدور گواهینامه به صورت محسوس و نامحسوس مورد نظارت و بازدید قرار می گیرد.
به گزارش خود درمانی به نقل از ایسنا، بنا بردسته بندی ستاد ملی کرونا از فردا (شنبه ) فقط مشاغل گروه یک و دو که لیست آنرا در ذیل می خوانید اجازه فعالیت دارند.
مشاغل گروه یک عبارتند از:
۱. کارخانه های تولیدی، مراکز صنعتی و معدنی، کشاورزی، شیلات و خدمات وابسته.
۲. مراکز زیرساختی و حیاتی، مراکز تأمین و توزیع آب، برق، گاز، مدیریت پسماند، فاضلاب و فعالیت های تصفیه و تهویه هوا، پالایشگاه هاو جایگاههای عرضه سوخت.
۳. حمل و نقل عمومی کالاو مسافرِ برون شهری شامل ریلی، هوایی، جاده ای ودریایی.
۴. حمل و نقل عمومی درون شهری.
۵. ادارات و مراکز نظامی، انتظامی و امنیتی، امدادی و ستادی.
۶. فروشگاه های زنجیرهای، سوپر مارکتها، میوه فروشی ها و سبزی فروشیها، میادین میوه وتره بار.
۷. مراکز تولید، نگهداری، توزیع و فروش محصولات غذایی و خدمات وابسته.
۸. مراکز تولید و عرضه فرآوردههای لبنی نانوایی(تولید فرآورده های نانوایی).
۹. مراکز بهداشتی، درمانی، امدادی، اورژانس و تأمین آمبولانس دولتی و خصوصی.
۱۰. داروخانهها، مراکز و فروشگاه های دامپزشکی، پخش دارو، عطاری و داروهای سنتی.
۱۱. مراکز تهیه، تولید و توزیع مواد غذایی آماده و بیرونبر.
۱۲. خدمات اپراتورهای ارتباطی، خدمات الکترونیک و فعالیتهای پستی.
۱۳. شرکتهای خدمات اینترنتی(اعم از تأمین کنندگان اینترنت، فروشگاه های اینترنتی و شرکتهای خدماتی مبتنی بر اینترنت).
۱۴. رسانه های مکتوب و برخط و مشاغل مشابه.
۱۵. مراکز نگهداری و خدماتی سالمندان، معلولین، جانبازان، مراکز توان بخشی و مراقبتی، آسایشگاهها.
۱۶. تعمیرگاه های انواع خودرو، لوازم خانگی، الکتریکی و الکترونیکی.
۱۷. فروشگاه های انواع قطعات و لوازم یدکی خودرو.
۱۸. فروشگاه های انواع مصالح ساختمانی وآهن آلات.
۱۹. کارگاه های صنعتی(مانند جوشکاری وتراشکاری و مشابه آن).
۲۰. چاپخانه ها.
۲۱. خشکشویی ها.
۲۲. آرامستان ها.
۲۳. عینک فروشی طبی.
۲۴. تأمین کنندگان مواد شیمیایی جهت عرضه مواد ضدعفونی و نیاز کارخانجات دارویی، بیمارستان ها، آزمایشگاه ها و صنایع مختلف.
۲۵. عرضه کنندگان ابزار و یراق مشتمل بر تأمین کنندگان مواد و مصالح ایزوگام، قطعات پمپ و ابزار مورد نیاز صنایع.
۲۶. فروشندگان و عرضه کنندگان قطعات و لوازم یدکی کشاورزی.
مشاغل گروه دو هم عبارتند از:
۱. بوستان ها و مراکز تفریحی.
۲. پاساژهای سرباز و سربسته، بازارهای سرپوشیده، مراکز خرید و فروش بزرگ در غیر موادغذایی و بازارهای موقت.
۳. بازارها و نمایشگاه های فروش انواع خودرو، مراکز شماره گذاری اتومبیل.
۴. باشگاه های ورزشی، سالن های بدن سازی؛ استخرهای سرباز.
۵. آرایشگاه های مردانه.
۶. مراکز فروش لوازم آرایشی و بهداشتی.
۷. مراکز فروش فرش و موکت، لوازم خانگی، پارچه، پرده، مبلمان، تزیینات داخلی ساختمان.
۸. مراکز فروش کادویی، اسباب بازی، لوازم التحریر.
۹. مراکز فروش انواع پوشاک، کیف و کفش، خرازی، خیاطی.
۱۰. آتلیه و عکاسی.
۱۱. آژانس مشاور املاک.
۱۲. خدمات چاپ دیجیتال.
۱۳. مراکز تهیه و طبخ غذا با پذیرش مشتری، قهوه خانه ها بدون عرضه مواد دخانی.
۱۴. قنادی و شیرینی پزی تر و خشک، خشبکار و شیرینی فروشی، آب میوه و بستنی فروشی و مشاغل مشابه.



1399/09/14
12:25:21
5.0 / 5
1344
تگهای خبر: آزمایش , آزمایشگاه , آموزش , امداد
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
خود درمانی خود درمانی
selftherapy.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خود درمانی محفوظ است

خود درمانی

درمان و بهداشت