گزارش خود درمانی؛

هم افزایی بین بخشی راهکاری برای حل مشکلات بیمارستان کودکان تبریز

هم افزایی بین بخشی راهکاری برای حل مشکلات بیمارستان کودکان تبریز

خود درمانی: مشکلات بیمارستان کودکان 700 تختخوابی در تبریز نیازمند هم افزایی بین بخشی است تا مسائل و نیازهای این بیمارستان هرچه زودتر برطرف شود.



خبرگزاری مهر، گروه استان ها- فاطمه ملک پور؛ مسائل و مشکلات مختلف در بخش بهداشت و درمان به علت ارتباط مستقیمی که با سلامت انسان ها دارد همیشه در جامعه از حساسیت ویژه ای برخوردار می باشد. انتقال بیمارستان کودکان به شهرک خاوران موضوعی است که اخیراً با حاشیه هایی همراه بوده و مردم به علت اهمیت این موضوع، پیگیر آخرین وضعیت فعالیت بیمارستان مردانی آذر هستند.
بدون تردید؛ مسافت طولانی بیمارستان با شهر، موضوع حمل و نقل، راه دسترسی و مشکلات مدیریتی هر کدام از این موارد می تواند دغدغه ای برای مراجعه کنندگان به این بیمارستان باشد. در این حوزه علی جعفری آذر فرماندار تبریز نیز بر رفع فوری مشکلات این بیمارستان با همکاری تمام دستگاههای متولی تاکید نمود.
نبود ناوگان حمل و نقل عمومی
امیر رضانژاد پدر یکی از کودکان بستری در بیمارستان مردانی آذر در این حوزه به خبرنگار مهر اظهار داشت: فرزندم حدود یک هفته است که در این بیمارستان بستری شده و لحظات بسیار سختی را می گذرانیم ولی تا بهبودی کامل دخترم باید در بیمارستان بمانیم.
وی اضافه کرد: بیمارستان مردانی آذر امکانات و تجهیزات بالایی دارد و با وجود کادر درمان خوب نیز نگران مراحل درمان فرزندم نیستم.

رضانژاد افزود: با عنایت به این که مقرر است مدتی در اینجا بمانیم و در روز امکان دارد چند بار وسایلی برای همسر و فرزندم لازم باشد به علت این که مسافت بیمارستان تا تبریز دور است رفت و آمد خیلی مشکل است چونکه در این منطقه اصلاً اتوبوس وجود ندارد و هزینه تاکسی هم تا بیمارستان ۵۰ هزار تومان است.
وی اظهار داشت: در این شرایط اگر کسی خودروی شخصی نداشته باشد با مشکلات زیادی مواجه خواهد شد.
وی اضافه کرد: در بیمارستان قبلی، محلی برای اقامت والدین وجود نداشت و والدین مجبور به تحمل سختی های زیادی بودند ولی حالا خوشبختانه در این بیمارستان مهمانسرایی برای استراحت والدین کودکان بیمار در نظر گرفته شده که کار بسیار ارزشمندی است چونکه تعدادی از بیماران از راه دوری به این بیمارستان آمده اند.

مشکل مسافت طولانی بیمارستان کودکان مردانی آذر
ناهید علیزاده مادر یکی از کودکان بیمار نیز به خبرنگار مهر اظهار داشت: با اتفاق ناخوشایندی که دیشب برای فرزندم رخ داد نمی دانم چطور خودمان را به این بیمارستان رساندیم انگار راه به اندازه ای طولانی بود که هیچ گاه قرار نبود به بیمارستان برسیم.
وی اضافه کرد: مسئولان متولی کاش پیش از راه اندازی بیمارستان، مسافت را در نظر می گرفتند چونکه برای کودکی که بیمار است و یا گرفتار سانحه ای شده زمان بسیار باارزش است و مسافت طولانی جان بیماران را به خطر می اندازد دیشب هزار بار مردم و زنده شدم تا به این بیمارستان رسیدیم.
بیمارستان مردانی آذر ظرفیت زیادی در سطح خاورمیانه دارد
در همین زمینه رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ضمن اشاره به موضوع انتقال بیمارستان کودکان به بیمارستان مردانی آذر به خبرنگار مهر اظهار داشت: بیمارستان مردانی آذر ظرفیت بسیار زیادی برای درمان کودکان حتی در سطح خاورمیانه دارد.

بهمن نقی پور امکانات بیمارستان مردانی آذر را بسیار بالا و باارزش ارزیابی کرد و اضافه کرد: با عنایت به این که شهرداری محل این بیمارستان را به دانشگاه ارائه کرده بود بنا بر این دانشگاه این زمین را در اختیار خیر بزرگ تبریزی قرار دارد.
وی افزود: آقای مردانی آذر برای راه اندازی این بیمارستان حدود ۱۵۰ میلیارد تومان هزینه کرده است که افتخاری بزرگی برای تبریز هستند و دانشگاه نیز برای تجهیز بیمارستان اعتباری حدود ۴۵۰ تا ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار داشت: مسافت طولانی بیمارستان، موضوع حمل و نقل و راه دسترسی همچون مشکلات این بیمارستان است که به علت اهمیت موضوع برای رفع مشکلات با تمام توان اقدامات لازم را انجام می دهیم.
نقی پور اضافه کرد: بیمارستان قبلی کودکان ۲۰۰ تخت خوابی بود و همیشه کودکان در اورژانس این بیمارستان به علت کمبود تخت، منتظر خالی شدن تخت بودند.
وی افزود: انتقال بیمارستان پس از بررسی های مختلف انجام شد که در این حوزه قرار شد این اقدامات فازبندی شود که در فاز اول که به مدت ۶ ماه تعیین شده بود ۲۰۰ تخت خواب منتقل شود که هم اکنون در فاز اول از برنامه جلو هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار داشت: اکنون حدود ۲۹۰ کودک بیمار از استان و حتی سایر استانها در بیمارستان مردانی آذر بستری هستند.
نقی پور ضمن اشاره به تعامل و همکاری مسئولان ارشد استان بمنظور رفع مشکلات این بیمارستان تصریح کرد: تمام همکاران با استفاده از توانمندی و همکاری بین بخشی تلاش می کنند مشکلات بیمارستان حل شود.

در حال حاضر مشکل حادی در بیمارستان وجود ندارد
وی از افتتاح راه دسترسی بیمارستان مردانی آذر آگاهی داد و اظهار داشت: وسایلی که در فاز دو قرار بود در بیمارستان راه اندازی شود هم اکنون خریداری شده که با اتمام کارهای اداری این موارد نیز صورت خواهد گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ضمن اشاره به اهمیت راه اندازی دستگاههای ام آر آی و سی تی آنژیو اضافه کرد: امیدواریم کارهای فاز دوم نیز مانند فاز قبلی زودتر از زمان تعیین شده صورت گیرد.
نقی پور اظهار داشت: هم اکنون مشکل حادی در بیمارستان وجود ندارد و مسائل سلیقه ای به مفهوم اختلاف با خیر محترم نیست در این حوزه تلاش می نماییم مشکلات مدیریتی و هماهنگی های بین دانشگاه و خیر را حل نماییم و به زودی شاهد نتایج مثبت خواهیم بود.
ناگفته پیداست که امکان سنجی یک پروژه، پیش از شروع مراحل عملیاتی اهمیت زیادی دارد چونکه نقاط ضعف و قوت یک طرح پیش از شروع عملیات اجرائی مشخص می شود. حال با اتمام بیمارستان ۵۴۰ تخت خوابی مردانی آذر و انتقال بیمارستان کودکان، نارضایتی هایی از طرف والدین تعدادی از کودکان بیمار مطرح می شود این در شرایطی است که هر مشکلی هر چند کوچک، می تواند بر دغدغه های والدین کودکان بیمار بیافزاید. بنا بر این تعیین و تکلیف و حل مسائل موجود باید در اولویت اقدامات مسئولان متولی قرار گیرد تا مشکلی در این حوزه ایجاد نشود.


منبع:

1401/04/28
22:04:45
5.0 / 5
466
تگهای خبر: اقامت , بهداشت , بیمار , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
خود درمانی خود درمانی
selftherapy.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خود درمانی محفوظ است

خود درمانی

درمان و بهداشت